El corall de "xiclet vermell" té un misteriós organisme adherit semblant a uns espaguetis (NOAA Ocean Exploration)

Descobreixen tres estranyes criatures marines que deixen perplexos els científics

Les misterioses noves espècies han estat localitzades a les profunditats de l'oceà Pacífic, a prop de Hawaii

RedaccióActualitzat

La National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), una organització nord-americana dedicada a explorar el fons dels oceans, ha fet públiques les seves últimes descobertes. En un tuit, han anunciat que han trobat tres estranys organismes que han deixat perplexos els investigadors.  

L'organització recorda que els oceans cobreixen el 70% de la superfície de la Terra i que, avui en dia, només s'ha explorat una petita part del que hi ha al fons. També apunten que, tenint en compte això, no és estrany que hi hagi "descobriments que sorprenguin, fins i tot, els científics més experimentats".


Els tres nous organismes descoberts

La primera de les tres criatures descobertes és un corall de "xiclet vermell" amb un estrany organisme filamentós verd adherit. El van trobar a 520 metres de profunditat, un lloc on no acostuma a haver-hi plantes, per la manca de llum.

Una altra de les troballes és descrita com "una cosa estranya", un invertebrat descobert a 2.750 metres, a la cadena volcànica Fina Nagu, al Pacífic. Els investigadors creuen que es pot tractar de colònies d'hidroides o de briozous.

El curiós invertebrat marí localitzat a gairebé tres quilòmetres de profunditat (NOAA Ocean Exploration)

L'última criatura misteriosa és com un cuc vermell i brillant que ha estat descrit com a organisme nedador no identificat (USO). També ha estat localitzat al fons del Pacífic, en aigües del sud-oest de Hawaii.

Aquesta criatura semblant a un cuc s'ha trobat en aigües del sud-oest de Hawaii (NOAA Ocean Exploration)

Les troballes s'han fet amb l'Okeanos Explorer, un vaixell d'investigació equipat per examinar les profunditats de l'oceà a través d'un petit vehicle operat a distància.

 

ARXIVAT A:
Medi ambientEstats Units
Anar al contingut