Barcelona

C's creu que unes noves eleccions serien l'oportunitat per a un govern estable

La diputada de C's Inés Arrimadas assegura que la seva formació està preparada per governar

RedaccióActualitzat

Ciutadans considera que la convocatòria d'unes eleccions anticipades són l'oportunitat perquè després de molt temps hi hagi un govern estable a Catalunya. La diputada de C's Inés Arrimadas ha assegurat en una compareixença informativa que la seva formació està preparada per governar i ha fet aquesta reflexió sobre la possible celebració d'uns nous comicis:

"Fer quatre eleccions autonòmiques en cinc anys i mig no és una bona notícia. Genera inestabilitat i és una situació que, evidentment, no és la millor per als catalans, però considerem que, donades les circumstàncies, és la situació menys dolenta tenint en compte que l'alternativa és fer Mas president i que comenci a saltar-se les lleis democràtiques i la justícia."

En tot cas, Arrimadas no veu clar encara que es convoquin eleccions. La diputada de Ciutadans ha recordat que als últims anys han passat unes "coses tan rares" que veu Artur Mas, capaç de "qualsevol cosa per salvar la seva carrera".

La cap de l'oposició ha explicat que el resultat desfavorable que van obtenir a les generals, on van quedar com a quarta força a Catalunya, no els treu "credibilitat", més aviat al contrari, ha dit, perquè van treure 40 escons al Congrés partint de zero.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut