Madrid

Costa surt satisfet després de declarar a la seu del PP

No hi ha hagut declaracions als mitjans de comunicació, però sí un gest afirmatiu, el del polze aixecat, una mena d'"OK". D'aquesta manera ha expressat la satisfacció l'exsecretari general del PP valencià, Ricardo Costa, en sortir de la seu del PP, al carrer Gènova de Madrid. Costa ha declarat durant una hora davant el Comitè de Garanties del partit, que el va suspendre de militància fa més de quinze dies per la seva actitud arran del "cas Gürtel". Costa es va presentar encara com a secretari general tot i que la direcció estatal del PP l'havia suspès del càrrec per la presumpta implicació en la trama de corrupció urbanística.

Actualitzat
Després de l'embolica que fa fort de la seva destitució, amb comunicats contradictoris del PP estatal i del PP valencià i renyada inclosa de Mariano Rajoy, Ricardo Costa va acabar suspès de militància per haver parlat com si continués en el càrrec quan Gènova ja l'havia destituït. Ara ha anat a donar explicacions al Comitè de Drets i Garanties del seu partit. Hi ha arribat a les 17.30 hores i n'ha sortit 60 minuts després.

L'exsecretari general dels populars al País Valencià i exportaveu a les Corts Valencianes ha entrat i sortit de l'edifici a través del garatge, cosa que li ha permès esquivar les preguntes dels periodistes. Només a la sortida ha somrigut i ha aixecat el polze.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut