Tarragona

Carod-Rovira reclama als partits unir esforços per demanar el traspàs de competències del Prat

Avui han continuat les reaccions i comentaris dels partits a l'oposició sobre el conflicte de l'aeroport del Prat i la sessió de la Diputació Permanent que es va viure dimecres al Parlament. El president d'ERC, Josep-Lluís Carod- Rovira, s'ha mostrat molt satisfet del consens que es va viure entre les diverses forces polítiques sobre la necessitat de traspassar les competències de l'aeroport del Prat a la Generalitat i ha demanat que aquesta unió continuï al setembre, quan es reprendrà l'activitat política i Esquerra té previst presentar una iniciativa sobre aquest tema.

Actualitzat

Després de donar sang en una unitat mòbil de Tarragona, el president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha expressat una altra vegada la seva opinió sobre el caos viscut a l'aeroport del Prat la setmana passada.
Carod-Rovira ha tornat a demanar al govern espanyol que "assumeixi responsabilitats" pel bloqueig que va patir l'aeroport, un gest que, segons ell, és de "dignitat política". En cas contrari, ha afirmat, "pensarem que l'aeroport del Prat no existeix o que és territori estranger, que va per lliure i sobre el qual ningú no hi té responsabilitat".

El líder d'Esquerra ha aprofitat per tornar a reclamar el traspàs de l'aeroport a la Generalitat, després de recordar que "per desgràcia, vam tenir un Estatut sense aeroport". Respecte d'això, ha explicat que ERC presentarà una iniciativa quan es reprengui l'activitat política al setembre, tot i que s'ha mostrat "obert a arribar al màxim de consens amb la resta de grups".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut