Busquen un individu que ha atacat a Figueres dos treballadors d'una protectora i tres gossos

ACN Figueres - Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Figueres busquen un individu, després que hagi atacat dos treballadors i tres gossos d'una protectora ubicada al carrer Pont de Molins de la localitat. Segons informen fonts de l'Ajuntament, els fets han passat a quarts de sis d'aquest diumenge, quan la persona -que és un ocupa conflictiu del barri- ha accedit al recinte. Els dos treballadors agredits han estat traslladats a l'hospital de Figueres, tot i no estar greus. També s'està atenent els gossos. La policia investiga els fets. Al lloc de l'incident, s'hi han desplegat una desena de dotacions policials.

L'alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ha explicat que l'agressor és un ocupa d'una finca del carrer Port de la Selva i que aquest diumenge ha entrat a la gossera, ha deixat anar diversos animals i s'ha encarat als treballadors de la protectora. "N'ha agredit dos, que han acabat amb ferides lleus a l'Hospital de Figueres i que ja han estat donats d'alta", ha precisat Masquef en un missatge a X. "No hi ha hagut cap animal mort ni degollat. La realitat és que hi ha dos gossos ferits: un de lleu, amb ferides a la mandíbula i una pota; i un altre de més greu amb cremades al cos, que ha estat traslladat a una clínica veterinària a Girona", ha continuat l'alcalde de Figueres.

Masquef ha avançat que l'agressor està essent buscat per efectius de la Guàrdia Urbana i de Mossos d'Esquadra, amb agents ARRO. "Des de fa tres hores hi ha la recerca activa d'aquest individu, i esperem que pugui ser detingut entre aquesta nit i demà al matí", ha comentat el batlle de Figueres, que ha recalcat que es mantindrà la presència policial a la zona fins que l'home no sigui arrestat. "Que els veïns tinguin la tranquil·litat que hi haurà policia al barri fins que no sigui detingut, posat a disposició judicial i pagui pel que ha fet", ha conclòs Masquef.

Anar al contingut