Els Mossos d'Esquadra investiguen un monitor de menjador denunciat per tocaments a dues nenes de cinc anys
Els Mossos d'Esquadra investiguen un monitor de menjador denunciat per tocaments a dues nenes de cinc anys (CCMA)

Aparten el director de l'escola infantil del Liceu Francès pel cas d'abusos sexuals

La destitució arriba després que el director de l'Agència d'Ensenyament Francès a l'exterior es reunís amb les famílies de les dues nenes de cinc anys que van denunciar el cas

El director de l'escola infantil del Liceu Francès de Barcelona ha estat apartat del càrrec arran del cas d'abusos sexuals a almenys dues alumnes del centre.

Els Mossos d'Esquadra investigaven un monitor del servei de menjador denunciat per tocaments a dues nenes de cinc anys a finals del mes de març. Les famílies de les dues menors van denunciar el cas.

El director del Liceu Francès a Barcelona, Jean Bastianelli, ha enviat als pares del centre una nota comunicant la substitució del director de l'escola "maternelle" des d'aquest dijous. Explica que la mesura l'ha pres l'Agència per a l'Ensenyament Francès a l'Estranger, l'organisme del Ministeri d'Afers Estrangers de França que gestiona els centres educatius a l'exterior.

A la carta, el director del centre de Barcelona assegura que l'escola "s'enfronta a una crisi sense precedents i una gravetat extrema". Segons ha traslladat a la carta a les famílies, el director de l'Agència d'Ensenyament Francès es va reunir amb els pares dels nens afectats per expressar-los "la nostra profunda emoció i la nostra total solidaritat en aquesta terrible experiència".

L'escola, assegura Jean Bastianelli, està cooperant "plenament" amb els investigadors. De moment no han presentat càrrecs contra el monitor del menjador denunciat, però el Liceu Francès es reserva "el dret d'emprendre accions legals, juntament amb els pares", quan es publiquin les conclusions de la investigació.

 

ARXIVAT A:
PolicialMenors
Anar al contingut