Localitzat al fons del mar de Java l'avió d'Air Asia que es va estavellar

Les autoritats indonèsies informen que fins ara s'han recuperat set cossos

Actualitzat

L'equip de rescat ha localitzat aquesta matinada on és l'avió d'AirAsia desaparegut diumenge amb 162 persones a bord al mar de Java. L'equip de sonar d'un vaixell que participa en les feines de recerca ha localitzat el lloc exacte on és l'aparell, segons han confirmat les autoritats d'Indonèsia.

Les feines de rescat, però, s'han suspès pel mal temps a primera hora del matí. Fins aleshores s'havien recuperat set cadàvers.

El passatge de l'avió d'AirAsia sabia que l'aparell es podia estavellar

Els equips de recerca creuen que els passatgers van ser advertits que l'avió corria perill. Aquesta és una de les hipòtesis després que un dels cadàvers recuperats al mar de Java l'han trobat amb una armilla salvavides posada. 

Els equips de rescat també busquen les caixes negres de l'avió per poder investigar les causes de l'accident.

Les primeres restes de l'aparell recuperades són una porta i una rampa amb el logotip d'Air Asia.

"Confirmo que és la zona on s'ha estavellat l'avió i que les restes que estem trobant són de l'aparell desaparegut que buscàvem", ha detallat el cap de les operacions de rescat.

Tot plegat, després que ahir es van trobar restes de l'avió a la costa de Borneo, objectes grossos blancs i vermells, com el fuselatge de l'avió de la companyia, i també es van veure alguns cossos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut