Barcelona

Sánchez-Camacho retreu a Navarro que sigui còmplice d'una cimera d'"autobombo personal" de Mas

ACNActualitzat
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, recrimina al primer secretari del PSC, Pere Navarro, que assisteixi a la cimera pel dret a decidir. L'acusa de ser "còmplice" d'una trobada d'"autobombo personal" del president de la Generalitat, Artur Mas.
 
Segons Sánchez-Camacho, CiU està impulsant "fotos" per tapar la falta d'acció de govern, però encara ha carregat més contra Navarro per legitimar aquesta reunió amb la seva participació.
 
La líder del PP afirma que "Navarro no s'adona que el que vol fer CiU és utilitzar el PSC per legitimar el seu camí cap a la independència, però després només voldran fer pactes i acords amb partits que només volen la independència", ha subratllat.
 
Sánchez-Camacho insta Pere Navarro a escoltar opinions de companys seus socialistes, com Patxi López, que va alertar que el dret a decidir és la "trampa" cap a la independència.

La líder del PP lamenta que Mas estigui convocant una cimera "per a la foto i d'autobombo personal i del seu partit". "Com més fotos impulsa és perquè menys acció de govern fa", ha afegit la popular, que ha opinat que CiU s'allunya del Parlament perquè ja no té complicitats, ni tan sols la del seu soci.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut