BARÇA

El Barça arriba a Budapest sense Messi, Ter Stegen ni Coutinho

Ronald Koeman continua amb les rotacions i els tres jugadors no han participat en l'entrenament que l'equip blaugrana ha fet aquest dimarts. La sorpresa és la convocatòria de Lenglet

Redacció Esport3Actualitzat

Amb la classificació matemàtica a la butxaca i un calendari tan carregat de partits, Ronald Koeman continua fent rotacions amb els seus jugadors més importants. Messi, Ter Stegen i Coutinho no han participat en l'entrenament que l'equip blaugrana ha fet aquest dimarts abans de viatjar a Budapest per enfrontar-se amb el Ferencváros. Cap dels tres forma part de l'expedició culer, com tampoc Araujo. En canvi, qui sí que ha entrat a la llista ha estat Lenglet després de retirar-se lesionat en l'últim partit contra l'Osasuna.

 

 

Es dona la circumstància que Messi ja va descansar la setmana passada en el desplaçament a Kíev. Aquell dia, també De Jong va quedar fora de la llista. El Barça ja està classificat per als vuitens de final i només queda per aclarir si seran primers o segons de grup. La fase de grups es tanca la setmana que ve amb un Barça-Juventus al Camp Nou.

ARXIVAT A:
MessiCoutinhoTer Stegen
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut