Dijous amb més sol, però encara amb ruixats al nord

Redacció méteoActualitzat

El sol s'imposarà a bona part de Catalunya, tot i que de matinada hem tingut ruixats a punts del litoral i també al Pirineu, amb neu als 1.200 metres d'altura. Només d'aquesta matinada i fins a les 6 del matí s'han recollit 16 mm a la Tallada d'Empordà, com a valor més important.

Bot, Miquel del Rio

El matí serà de sol, amb nuvolades que aniran desenvolupant-se al Pirineu i que a partir de migdia tornaran a donar ruixats i algunes tempestes, sobretot a les comarques gironines.

Al centre i al sud del país, tot el dia serà assolellat i les temperatures pujaran una mica, amb un ambient més càlid a les Terres de l'Ebre.

L'ambient serà força més fresc a ponent i la matinada de divendres serà freda.

 

Divendres força sol

Força sol i temperatures més altes, que pujaran sobretot les màximes a les comarques gironines al llarg de divendres. A la tarda hi haurà nuvolades però sense precipitacions al nord i al vespre alguns núvols baixos al litoral de la Costa Durada i al litoral gironí.

Cap de setmana força càlid

Les temperatures seguiran pujant aquest dissabte i diumenge, amb un temps de moltes estones de sol. A les tardes reapareixeran les nuvolades al Pirineu i acabarà descarregant-hi algun ruixat o tronada.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut