Madrid

Chacón insta "tots els socialistes" a posar-se "enfront" de Mas en el debat sobre el dret a decidir

La diputada del PSC al Congrés es limita a respondre que "tots" els socialistes s'han de situar "enfront" del president de la Generalitat, Artur Mas, a qui acusa d'estar "enganyant els catalans".

RedaccióActualitzat
La diputada del PSC al Congrés Carme Chacón ha insistit aquest dimarts que "tots" els socialistes s'han de situar "enfront" del president de la Generalitat, Artur Mas, perquè "l'únic que té és un projecte de ruptura unilateral amb Espanya".

Tot i que una periodista li ha preguntat la seva opinió sobre la posició del PSC a la cimera pel dret a decidir d'aquest dilluns, Chacón ha evitat respondre i s'ha limitat a criticar Mas per impulsar la consulta: "Artur Mas està enganyant els catalans, els diu que la sortida de la crisi és la sortida d'Espanya i això és fals. El que el senyor Mas no té és solució per a cap dels problemes que els catalans tenim, ni per a l'atur, ni per al deteriorament de l'educació i la sanitat."

D'aquesta manera, Chacón es reafirma en la idea que va expressar aquest dilluns en una carta oberta al primer secretari dels socialistes catalans, en què demanava a Navarro que no participés a la cimera pel dret a decidir convocada per Mas.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut