El jurat declara el metge de Michael Jackson culpable d'homicidi involuntari

El metge personal de Michael Jackson, Conrad Murray, ha estat declarat culpable d'homicidi involuntari per la mort del rei del pop la nit del 25 de juny de l'any 2009. Aquest és el veredicte al qual han arribat els dotze membres del jurat popular. Murray podrà passar fins a 4 anys a la presó i perdrà la seva llicència per exercir la medicina. La fiscalia ha responsabilitzat el metge de donar al cantant una dosi letal de propofol - un anestèsic molt fort - que li va causar un atac de cor i la mort als 50 anys. El judici per la mort de Michael Jackson va començar el 27 de setembre i ha durat 6 setmanes. El jurat ha necessitat un dia i mig per arribar a una conclusió.

Actualitzat
El veredicte que ha llegit la secretària del jurat ha fet així: "Nosaltres, el jurat involucrat en aquest cas trobem a l'acusat Conrad Robert Murray culpable del crim d'homicidi involuntari amb violació de la secció del codi 192 subjecció B. Presumpta víctima: Michael Joseph Jackson, presumpta data: 25 de juny del 2009".

Immediatament després d'escoltar aquest veredicte, les forces de l'ordre han emmanillat el facultatiu que ha quedat en custòdia de l'Estat i que s'enfronta a una pena màxima de quatre anys de presó i, que a més, perdrà la llicència per exercir la medicina.

Un jurat de Los Angeles dictarà sentència el pròxim 29 de novembre contra Conrad Murray.

Finalment, s'ha imposat la tesi de l'acusació que durant el judici ha presentat Murray com un metge irresponsable, mogut pels diners del seu pacient, que li reclamava dosis constants de propofol per superar el seu insomni.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut