Barça

Xavi veu com una decepció l'adeu de Jordi Cruyff

Tot i que el Barça el volia renovar dos anys, Jordi Cruyff té ofertes econòmicament més elevades dels Països Baixos i de la Premier League

Redacció Esport3Actualitzat

Tot just aquest dilluns, Jordi Cruyff celebrava el títol de Lliga a la rua, al costat de Xavi i l'staff tècnic. Aquest dimarts al matí, l'encara director esportiu del Barça s'ha reunit amb Laporta per anunciar-li que no renovarà el contracte, que s'acaba el pròxim 30 de juny, per emprendre nous projectes professionals. Tot i que el Barça el volia renovar dos anys, Jordi Cruyff té ofertes dels Països Baixos i de la Premier econòmicament més elevades.


Una relació personal i professional

La temporada passada Jordi Cruyff ja va voler marxar del Barça, però Xavi el va convèncer per continuar. Tots dos tenen una relació personal i professional molt estreta de màxima confiança. Va ser Cruyff qui li va aconsellar que provés Eric Garcia de migcentre, com va fer contra l'Elx. Fa només tres dies, Xavi l'elogiava així:

Li tinc molta confiança, és una persona molt lleial, capaç i ha sigut una peça importantíssima i transcendental. A mi m'ha ajudat moltíssim, explicava Xavi el passat 13 de maig.

L'aposta és Deco

Després de dues temporades al Barça, Jordi Cruyff ha vist com amb l'adeu de Mateu Alemany, el Barça apostava per Deco com a substitut. Tot i que per a Xavi és un cop i una decepció l'adeu de Mateu Alemany i de Jordi Cruyff, el de Terrassa veu de bon ull l'arribada de Deco.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut