Actualitat blaugrana

Xavi, Puyol i Iniesta s'uneixen a l'"stage" del Barça, que prepara l'amistós contra l'Hibernian

S'han acabat les vacances per als campions de l'Eurocopa. Xavi, Iniesta i Puyol han passat aquest dimecres al matí la revisió mèdica i han marxat cap a Escòcia per incorporar-se a la disciplina de Josep Guardiola. Ells arriben i, probablement, Oleguer, se n'anirà, si finalment arriba a un acord per al seu traspàs a l'Ajax d'Amsterdam. Aquest dijous, els blaugranes juguen el primer amistós de la pretemporada. Serà contra l'Hibernian, de la Primera Divsió escocesa.

Actualitzat

Els internacionals espanyols Carles Puyol, Xavi Hernández i Andrés Iniesta han passat aquest dimecres la revisió mèdica i s'han desplaçat a Saint Andrews (Escòcia) per integrar-se a l'estada de pretemporada de l'equip. Puyol, Xavi i Iniesta han estat els últims a acabar les vacances, ja que tots tres van participar en la passada edició de l'Eurocopa, en què Espanya va conquistar el títol per segona vegada en la història.

Messi, se'n va o no?

D'altra banda, la resta de l'equip ha fet aquest matí el primer dels dos entrenaments diaris, encara amb el dubte de quan durarà Leo Messi a l'"stage". Des de l'Argentina continuen sense perdre l'esperança de comptar amb ell per als Jocs Olímpics, però alhora el Barça es manté ferm a retenir-lo. Al club blaugrana, a més, li han sortit dos suports paral·lels, en aquest tema: el de l'Associació de Clubs Europeus, de la qual Joan Laporta és vicepresident, i el de la Lliga de Futbol Professional. Les dues entitats creuen que el Barça no està obligat a cedir-lo, perquè els Jocs no figuren al calendari FIFA.

La vida de Londres sobrepassava Hleb

El nou fitxatge del Barça Alexander Hleb ha assegurat que la vida de Londres el va arribar a sobrepassar i li va costar adaptar-se, durant la seva etapa a l'Arsenal. El migcampista ha assegurat que li agrada passar les festes nadalenques amb la seva família a Bielorússia i que jugant a l'Arsenal no podia, ja que a la Premier durant aquesta època no s'atura.

Manel Estiarte

A part de Joan Laporta, cap a Escòcia també marxarà aquest dijous Manel Estiarte, el nou director de relacions externes blaugrana. Aquest dimecres l'han presentat com l'home que farà de pont entre el primer equip, la premsa i les institucions. Estiarte, tot un mite de l'esport en general i del waterpolo en concret, té experiència com a directiu, ja que a Itàlia ha estat president del Pescara. L'exmembre del Comitè Olímpic Internacional ha reconegut que la bona entesa amb Josep Guardiola li facilitarà molt les coses.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut