Actualitat blaugrana

El Barça i l'Ajax arriben a un principi d'acord per Oleguer Presas

El Barça i l'Ajax han arribat a un principi acord pel traspàs d'Oleguer Presas. El jugador català anirà traspassat al club holandès durant tres temporades per 3 milions d'euros, més 2.250.000, en cas que l'Ajax es classifiqués per a la Lliga de Campions. Ara només falta que el jugador es posi d'acord amb l'Ajax. Si ho fa, abandonarà l'"stage" d'Escòcia, on va arribar dilluns amb la resta de la plantilla. D'altra banda, Sylvinho estarà dos dies de baixa per una contractura al bessó esquerre.

Actualitzat

Si es tanca la venda d'Oleguer, el Barça haurà ingressat de moment gairebé 55 milions d'euros en traspassos, després de les vendes de Deco al Chelsea per 10 milions, Giovanni al Tottenham per 6, Zambrotta al Milan per 8,5 i Ronaldinho al Milan per 25.

Oleguer, de 28 anys, es va formar al Gramenet i va debutar en el primer equip barcelonista la temporada 2002-2003. En les dues primeres temporades va alternar la seva presència en el primer equip i en el filial barcelonista i a partir de la campanya 2004-2005 es va consolidar definitivament en el primer equip de la mà de Frank Rijkaard, tècnic que ara ha recomanat el seu fitxatge a l'Ajax que entrena Marco van Basten.

Com a jugador del Barça, el defensa va formar part de l'històric equip entrenat per Frank Rijkaard i liderat per Ronaldinho, que va aconseguir una Champions, dues Lligues espanyoles, dues Supercopes d'Espanya i tres Copes de Catalunya. En l'última temporada, va anar perdent presència a l'equip de Rijkaard i va participar únicament en 17 partits.

Canvi de gespa al Camp Nou

Mentre el Barça és a Escòcia i no hi ha competició, el Camp Nou aprofita per rentar-se la cara, o, més ben dit, per canviar la gespa. Aquesta vegada no es tracta només del verd, sinó de tots els dispositius que porta inclosos el terreny de joc. Hi ha feina per 12 dies i les obres costaran 300.000 euros que no pagarà el Barça, sinó la promotora que va organitzar el concert, que amb ell lloguer del Camp Nou ja va assumir que la gespa s'hauria de canviar.

Les últimes deixalles del concert de Bruce Springsteen anaven desapareixent aquest matí de la gespa del Camp Nou. O més aviat s'hauria de dir del que ha quedat de la gespa. Impossible, avui, intentar jugar-hi a futbol. Aquest cop, s'aprofitarà per fer més canvis. Al migdia començava el procés de retirada de la gespa. S'aixecaran 25 centímetres de terra, en total quatre milions i mig de quilos que acabaran tornant, un cop compostats, en forma d'adob, a un Camp Nou que quedarà dotze centímetres més avall del nivell que tenia fins ara. A més, s'hi instal·larà un sistema de reg innovador, amb 52 aspersors que permetran treballar la gespa en espais delimitats, d'una manera molt més detallada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut