Xavi saluda Vitor Roque el dia de l'arribada del brasiler a Barcelona
Xavi saluda Vitor Roque el dia de l'arribada del brasiler a Barcelona
Barça

Xavi: "La idea no era que Vitor Roque vingués al desembre"

El tècnic del Barça dona pistes sobre la planificació de la pròxima temporada: "Les coses que no s'han fet bé s'han de canviar"

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ha començat la roda de premsa lloant el nivell de l'Almeria, tot i el descens de l'equip andalús, i ha defensat el fitxatge de Vitor Roque:

"No era l'opció que vingués al desembre. La idea era que es quedés allà, que es formés, però es van produir circumstàncies: es van lesionar Gavi i Balde i van deixar lloc. És un jugador jove, que s'està formant, i s'han pagant uns diners però està en formació. A partir d'aquí hi ha altres jugadors i jo entenc que estan més ben preparats".

El tècnic blaugrana ha insistit que de cara a la pròxima temporada, la intenció de l'equip és fer força canvis a la plantilla:

"Quedar segons és un objectiu de mínims que és molt important per al club (...) L'objectiu és incorporar gent i millorar. Les coses que no s'han fet bé s'han de canviar (...) Cal veure com està la situació econòmica i de fair play però ara no podem avançar res"

El tècnic blaugrana ha confirmat que Araújo encara té petites molèsties i, per tant, difícilment serà titular a Almeria. També ha parlat sobre la situació contractual de l'uruguaià: 

 

ha assenyalat també que continuarà havent-hi rotacions, més enllà de la baixa de Gündogan per sanció. Pel que fa als noms propis, Xavi ha lloat l'actitud de Marc Casadó, de qui ha dit que farà la pròxima pretemporada amb el primer equip. I de Joao Fèlix, que s'ha trobat amb molta competència. 

Xavi ha deixat clar que la situació econòmica marca clarament els objectius del Barça: 

"L'aficionat barcelonista ha d'entendre que la situació és complicada, sobretot per competir amb els nostres rivals. És diferent de fa 25 anys, quan l'entrenador venia i deia 'aquest, aquest i aquell'. I lluitem contra clubs que tenen situacions de fair play molt avantatjoses. Tot i això mirarem de crear condicions per competir"

"El culer ha d'entendre que la situació econòmica és molt difícil"


Les diferències entre el Barça campió de Lliga de la temporada passada i el d'aquesta són clares, per al seu responsable: 

"L'any passat vam competir millor que aquest, vam ser més solvents sense jugar el futbol que volíem. Aquest any juguem millor però ens costa més competir (...) No hem estat a l'altura en partits importants, com contra el Madrid o el Girona"

 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut