Xavi no perd de vista el nou objectiu del Barça aquesta temporada
Xavi no perd de vista el nou objectiu del Barça aquesta temporada
barça

Xavi no dubta: reconeix quin és l'únic objectiu del Barça a l'Europa League

El tècnic blaugrana ha vist llums i ombres en la victòria del seu equip a Pilsen, on ha perdut un altre jugador per problemes musculars

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha tancat amb el triomf a Pilsen el seu camí a la Champions 22-23. A partir del mes de febrer, i per segon any consecutiu, disputarà l'Europa League. Malgrat no entrar en els plans inicials de la temporada, el tècnic de Terrassa ha reconegut que l'objectiu a la segona competició continental no és cap altra que guanyar la final de Budapest:

"L'objectiu és competir l'Europa League i guanyar-la."

Nova realitat, noves fites. Respecte al matx d'aquest dimarts, Xavi torna a Barcelona satisfet pel paper dels seus homes en atac però descontent en defensa.

"Ells han defensat bé i hem patit en corners i faltes laterals. Han demostrat la seva envergadura. Amb pilota nosaltres hem estat bé, sense pilota, no. No hem estat bé en defensa."

Migcampistes amb problemes musculars

Finalment, l'egarenc ha actualitzat l'estat de salut dels dos futbolistes culers que han abandonat la gespa del Doosan Arena amb molèsties. En aquest aspecte, li ha tocat comunicar-ne una de freda i una de calenta:

"Kessie s'ha fet mal als ísquios. És una llàstima perquè ha estat bé fins aquell moment (jugant en la posició de Busquets), guanyant duels als rivals. Pablo Torre només ha tingut unes rampes."

Anar al contingut