Barça

Sergi Roberto rep l'alta i és convocat per jugar contra el Múrcia, en una llista amb cinc jugadors del FC Barcelona B

Després de donar descans a vuit futbolistes del primer equip, Valverde ha reforçat la convocatòria del Barça amb cinc jugadors del filial. Sergi Roberto, recuperat de la seva lesió, també és a la llista

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha convocat cinc jugadors del FC Barcelona B per al partit de dimecres al Camp Nou contra el Múrcia (19.30), en la tornada dels setzens de la Copa del Rei: Adrián Ortolá, Carles Aleñà, Oriol Busquets, José Arnaiz i David Costas. La resta de la llista la completaran els jugadors del primer equip Jasper Cillessen, Nelson Semedo, Gerard Piqué, Denis Suárez, Paulinho, Gerard Deulofeu, Paco Alcácer, Lucas Digne, Aleix Vidal, Thomas Vermaelen i la gran novetat, Sergi Roberto.

El de Reus ha rebut l'alta després de l'entrenament d'aquest divendres a la tarda, on han participat nou jugadors del filial. A més dels cinc convocats, han treballat a les ordres de Valverde Sergi Palencia, Carles Pérez, Abel Ruiz i Vitinho, davant les absències de Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Jordi Alba, Samuel Umtiti, Ivan Rakitic i Marc-André ter Stegen, amb permís de l'entrenador, i dels lesionats Ousmane Dembélé, Rafinha Alcántara, Javier Mascherano i Arda Turan; André Gomes sí que ha treballat amb el club, però encara no ha rebut l'alta mèdica pels seus problemes físics.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut