Bàsquet

Sandra Gallego arriba a un acord per incorporar-se al CB Olesa-Espanyol la temporada que ve

L'exjugadora de l'UB Barça Sandra Gallego ha arribat a un acord amb l'Olesa-Espanyol per reincorporar-se a l'equip després de la dissolució del conjunt blaugrana. Després d'onze anys a la disciplina de l'UB Barça, Gallego canvia d'aires obligada per les circumstàncies i firmarà un contracte per una temporada quan torni de les vacances. L'Olesa-Espanyol també ha fet ofertes a dues jugadores que l'any passat militaven a l'UB Barça: Rosa Pérez i Ingrid Pons.

Actualitzat
El CB Olesa-Espanyol ha arribat a un acord per incorporar la jugadora de l'UB Barça Sanda Gallego. Només cinc dies després d'haver formalitzat la inscripció a la Lliga Femenina, l'equip del Baix Llobregat ja ha confirmat que la jugadora continuarà a la màxima categoria. Després d'onze anys a l'UB Barça, Sandra Gallego canvia d'aires.

El president del club, Jaume Sanmartí, admet que les negociacions han estat ràpides i que s'ha arribat fàcilment a un acord. L'escorta firmarà quan torni de vacances un contracte per una temporada. Aquest any, a l'UB Barça ha disputat 22 partits de la lliga regular amb una mitjana de 7,5 punts per partit.

L'Olesa-Espanyol també ha fet ofertes a dues jugadores més de la desapareguda plantilla de l'UB Barça: Rosa Pérez i Ingrid Pons, que estan valorant la possibilitat de seguir els passos de la seva companya Sandra Gallego. La prioritat dels olesans és reforçar les posicions de base i pivot.

D'altra banda, aquesta setmana es farà públic que l'Olesa-Espanyol no vestirà amb els colors blanc-i-blaus del club perico, sinó amb samarreta vermella i pantalons blancs, els seus colors de sempre.

L'equip començarà la pretemporada el 20 de setembre, i la Lliga femenina el 27 d'octubre. Divendres que ve es farà el sorteig per saber el calendari de la Lliga 2007-2008.
Anar al contingut