Actualitat blanc-i-blava

Raúl Tamudo jugarà contra l'Almeria el seu partit de Lliga número 300 amb l'Espanyol

Després d'haver-se convertit en el màxim golejador de la història de l'Espanyol i de ser el jugador amb més títols del club, Raúl Tamudo està a punt d'assolir una altra fita per fer més gran encara la llegenda. Diumenge jugarà el seu partit número 300 de Lliga, una marca que només té el mític Argilés. Tot i això, Tamudo s'entrena amb la mateixa intensitat que quan va començar. Avui, fins i tot, ha tingut una petita baralla amb Riera. Iván de la Peña és dubte per jugar a Almeria. S'ha hagut de retirar abans d'hora per una sobrecàrrega als músculs isquiotibials de la cama dreta. La bona notícia l'ha donat Rufete, que ha pogut reincorporar-se al grup.

Actualitzat

Raúl Tamudo, l'"home rècord" de l'Espanyol, afegirà diumenge un nou registre al seu palmarès. Contra l'Almeria, igualarà la xifra del mític Antoni Argilés, fins ara el jugador que més partits ha jugat a Primera com a blanc-i-blau: 300.

Com el dia del seu debut, Tamudo continua anant a totes. L'entrenament d'avui n'ha estat un exemple. Durant el partidet, ha tingut diverses enganxades amb Albert Riera. Pugna esportiva que ha desembocat amb una petita picabaralla. Ernesto Valverde ha posat pau i sembla que els jugadors han tancat la discussió al vestidor.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut