Barça

Puyol es ressent de les molèsties al genoll esquerre i és baixa per al partit contra l'Arsenal

Al Barça li toca ara deixar aparcada la Lliga i pensar en el decisiu partit de dimarts contra l'Arsenal, en què els blaugranes han de remuntar un 2 a 1 de l'anada, si volen passar a quarts de la Champions. Un partit en què els blaugranes no podran comptar amb Carles Puyol ja que s'ha ressentit de les molèsties al genoll esquerre. Tot i que el defensa s'ha tornat a entrenar amb aparent normalitat al costat dels companys, està descartat per al partit de dimarts. Per tant, Guardiola haurà d'enginyar-se-les al centre de la defensa, ja que Piqué també serà baixa, però en aquest cas per sanció.

Actualitzat
Tot i treballar a contrarellotge al costat del preparador físic Juanjo Brau, Carles Puyol no s'ha recuperat a temps per poder disputar el decisiu partit contra l'Arsenal en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Malgrat entrenar-se amb normalitat aparent els últims dos dies amb el grup, el capità blaugrana s'ha ressentit de les molèsties derivades de la tendinopatia al vast extern del genoll esquerre i es perdrà un duel vital contra el conjunt anglès. Amb Gerard Piqué sancionat, la presència de Puyol a l'eix de la defensa era una prioritat, però un cop confirmada l'absència, Guardiola haurà d'improvisar una línia defensiva sense els seus dos centrals titulars.

L'entrenament d'aquest diumenge l'ha tornat a dirigir Tito Vilanova, ja que Guardiola va tornar a ingressar ahir a la nit a la clínica on l'estan tractant de l'hèrnia discal. Tot i així, dilluns serà el tècnic blaugrana qui farà la roda de premsa prèvia al partit contra l'Arsenal, juntament amb Sergio Busquets.

Keita, l'autor del gol de la treballada victòria contra el Saragossa, ha reconegut que el partit contra l'Arsenal és el més important de la temporada i que han de sortir molt forts des del primer minut. El migcampista africà, que ha confessat que li faria molta il·lusió poder ser titular, també s'ha mostrat convençut que amb la qualitat que té l'equip tenen moltes possibilitats d'aconseguir el triomf.

L'Arsenal, amb molts dubtes

L'Arsenal arribarà al Camp Nou amb una colla de baixes. A banda de les ja conegudes de Van Persie i Walcott, i dels dubtes de Cesc Fàbregas i Song, s'hi podria afegir la de Jack Wilshere. El migcampista va acabar el partit contra el Sunderland amb un cop al turmell i és dubte per dimarts. Tot i així, al Barça no es refien gens ni mica d'un rival que, segons Tito Vilanova, té recursos suficients per posar en problemes el seu equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut