Futbol internacional

Un Arsenal farcit de suplents no passa de l'empat sense gols contra el Sunderland (0-0)

L'Arsenal no ha passat de l'empat sense gols contra el Sunderland a l'Emirates Stadium i ha fet un pas enrere en les seves aspiracions de lluitar pel títol de la Premier League. Amb un onze titular farcit de suplents pensant en el compromís de Champions de dimarts que ve contra el Barça al Camp Nou, els "gunners" han dominat i han disposat de clares ocasions per marcar, però els homes d'Arsène Wenger, que ha reservat Cesc i Song, han estat incapaços de batre la porteria visitant. Els londinencs es mantenen segons a la classificació, a tres punts del Manchester United, que té un partit menys, el que ha de disputar aquest diumenge contra el Liverpool a Anfield.

Actualitzat
L'Arsenal no ha passat de l'empat a zero a l'Emirates Stadium davant del Sunderland en un partit en què els d'Arsène Wenger han acusat molt les quatre baixes sensibles que tenien: Robbie van Persie, Cesc Fàbregas, Theo Walcott i Song. El tècnic francès no ha volgut arriscar-se i ha alineat un onze farcit de suplents que ha estat incapaç de superar el vuitè classificat del campionat.

Els "gunners" han disposat de les millors opcions per guanyar, però han topat amb el porter Mignolet, molt encertat, i també amb el travesser, que ha refusat un cop de cap de Chamakh a boca de gol. A la recta final l'àrbitre ha anul·lat un gol a Arshavin per un fora de joc inexistent i tampoc ha xiulat un penal sobre el jugador rus que podria haver decantat la balança en favor dels londinencs.

Des d'ara mateix, l'Arsenal, tot i fer un pas enrere en les seves aspiracions en la lluita pel títol de la Premier League, ja posa els cinc sentits en el partit de tornada al Camp Nou, on sortirà amb el 2 a 1 favorable aconseguit a Londres.

Wilshere s'uneix a la llista de dubtes de l'Arsenal

Jack Wilshere ha acabat el partit contra el Sunderland amb molèsties en un turmell i s'afegeix a la llarga llista de dubtes que arrossega l'Arsenal per al duel de Champions contra el Barça aquest dimarts al Camp Nou. El jove migcampista anglès ha rebut un fort cop i tot i que ha pogut disputar els 90 minuts, la seva presència aquest dimarts és dubtosa.

"Wilshere té un problema al turmell. Veurem com respon al tractament. Diumenge no s'entrenarà, tot i que podria incorporar-se al grup dilluns", ha explicat Wenger. Al tècnic francès de l'Arsenal se li acumulen els problemes perquè a més de les absències ja confirmades dels lesionats Theo Walcott i Robin van Persie té els dubtes de dos titulars més com són el català Cesc Fàbregas i Alex Song.
Anar al contingut