Barça

Oriol Romeu: "El comportament de Rubiales ha estat patètic i trist"

En una entrevista al "Tot costa", el migcampista exigeix a l'equip que faci un pas endavant a Europa

Redació Esport3Actualitzat

Quatre jornades i quatre titularitats. Oriol Romeu s'ha convertit en un fix en l'onze de Xavi. En una entrevista al "Tot costa", el migcampista blaugrana ha aprofitat per analitzar l'arrencada de l'equip, el nivell de joc, els reptes pendents i també s'ha posicionat sobre el cas Rubiales.

Com porta el vertigen de substituir Busquets?

"Ho porto molt bé, en Busi és el millor migcampista que ha passat per aquí, però per mi jugar aquí i poder tenir els companys que tinc és un luxe. És més un repte de cap, més que de joc. L'exigència del dia a dia, de no perdre pilotes".

Un paper que comparteix amb Frankie De Jong. Per ell, el neerlandès és i ha de ser una figura clau.

"Si en Frenkie es troba còmode, és un jugador que amb una conducció pot trencar una línia o dues. Amb una conducció fa avançar l'equip, per això hem de fer que estigui còmode."

El d'Ulldecona arriba al club blaugrana després de fer una gran temporada. El seu bon paper al Girona li va permetre entrar al radar del Barça, sobretot, gràcies al joc de toc que practicava l'equip i a la idea del seu antic entrenador.

"Cada entrenador és diferent, però és cert que Xavi i Míchel tenen similituds. Busquen dominar partits, atacar camp rival, dominar pilota ràpid... També cadascú gestiona el grup a la seva manera."

"A Girona van entendre la meva decisió. Almenys entrenador, companys, gent del club... M'han tractat de meravella i estic molt agraït."

Preguntat pel gran repte esportiu de l'equip, la Champions, Romeu ho té clar.

"Cal lluitar pel títol. Penso que l'equip ha de fer una pas endavant a Europa. El potencial de la plantilla és molt elevada. Poder arribar a febrer i març amb jugadors clau a un nivell bo fa que guanyis aquestes eliminatòries."

Cas Rubiales

Romeu també s'ha posicionat sobre el cas Rubiales. Ha reconegut que els jugadors han parlat poc sobre la qüestió, encara que també ha defensat que tots han donat la seva opinió quan se'ls ha preguntat.

"Tant de bo la Jenni i les companyes se sentin valorades, respectades i que el que denuncien arribi fins al final. El comportament que s'ha tingut cap a elles és patètic i trist. I no em vull deixar el fet que han aconseguit un mundial. Estem omplint portades per aquest tema, que és important, però m'agradaria destacar el que han fet. Arribar a ser campiones del món té molt mèrit."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut