Futbol

Núria i Pilar Garrote, ànimes bessones del Llevant les Planes

Des dels quatre anys que juguen juntes. Han passat per molts equips i continuen inseparables. Les Garrote esperen el Barça, on van jugar de petites

Enric Vilalta LópezActualitzat

 Van començar a jugar a futbol als quatre anys, en un equip de barri a la seva Badalona natal. Des d'aleshores, sempre ho han fet juntes. Al Sant Gabriel, al Barça, a l'Espanyol, al Seagull, i, ara, als vint-i-cinc, al Llevant Les Planes. Bessones i inseparables, fins i tot en els entrenaments. Núria i Pilar Garrote són ara la columna vertebral del conjunt de Sant Joan Despí.  

"Voldríem jugar sempre al mateix equip, però no sabem què se'ns presentarà en el futur. Si algun dia algun club només compta amb una de les dues, potser ens haurem de separar."

 Pilar és davantera. L'any passat, nou gols en l'ascens a Primera Divisió. Núria és lateral, contundent i ràpida. Són molt iguals, però alhora molt diferents. El referent de Pilar és Andrés Iniesta, i ara s'emmiralla en Alèxia Putellas. L'ídol d'infantesa de la Núria va ser Carles Puyol, i de l'actual equip del Barça,  admira, sobretot, Aitana Bonmatí.  Avui la tindrà cara a cara i potser li tocarà marcar-la. 

"Per nosaltres, jugar contra el Barça és un premi a la feina de molts anys.  Sabem que ens exigiran molt i que ens haurem de defensar els 90 minuts,  però també sabem com i, sobretot, quan podem fer-los mal."

 Amb el pressupost més baix de la categoria, el Llevant Les Planes s'ha plantat a la nova Lliga F i, de moment, manté el tipus. Dues victòries, dos empats i dues derrotes en les primeres sis jornades. Ara els arriba el Tourmalet: Barça, Sevilla, Atlètic de Madrid i Reial Madrid. Les Garrote estan convençudes que podran lluitar per la permanència i demostrar que els equips modestos també poden competir contra els grans. Avui, al Municipal de les Planes, tenen una bona oportunitat de demostrar-ho.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut