Futbol

Nolito: "He tingut ofertes, però només deixaré el Celta si és per fitxar pel Barça"

L'internacional espanyol ha parlat dels rumors que l'envolten aquests últims dies, sobre la seva possible marxa del Celta, i ha explicat que només se n'aniria si fos per jugar al club blaugrana

Rubén GómezActualitzat

Manuel Agudo, més conegut com a Nolito en el món futbolístic, ha confessat en roda de premsa que l'únic equip on aniria si sortís del Celta seria el FC Barcelona. "He tingut moltes ofertes per guanyar molts diners, però aquí (al Celta) sóc feliç perquè sento l'estima de la gent i em considero molt valorat. O me'n vaig al Barcelona, o em quedo aquí", ha insistit el gadità.

Nolito ha explicat que fins al moment no ha rebut cap oferta del conjunt blaugrana: "És mentida tot el que s'està dient. No he rebut cap oferta del Barcelona i el club tampoc m'ha comunicat res". El jugador andalús, que es va formar a les categories inferiors del Barça, no ha negat que hagi rebut altres ofertes i tampoc ha ocultat la seva il·lusió per tornar a l'equip on va començar. "Al Barcelona no se li pot dir que no, és un dels millors clubs del món", ha dit.

El gadità ha agraït el suport que li està mostrant l'afició gallega i al mateix temps ha reconegut el treball del seu agent en les negociacions que està portant per ampliar el seu contracte amb el Celta de Vigo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut