Mireia Belmonte, en una imatge recent
Natació

Mireia Belmonte obté l'or i la marca mínima per al Mundial en els 1.500

La nedadora badalonina aconsegueix el seu quart títol estatal en el campionat d'Espanya que es disputa a Sabadell

Actualitzat

Mireia Belmonte ha guanyat la medalla d'or en els 1.500 metres al campionat d'Espanya de natació que es disputa a la piscina de Can Llong, a Sabadell. La nedadora badalonina ha nedat en 16:13.20 per sumar el seu quart títol a Sabadell, després dels de 400 lliures, 800 lliures i 200 papallona, i assegurar-se de passada la marca mínima de la distància per al Mundial de Gwangju (Corea del Sud) d'aquest estiu.

Darrere Belmonte, la plata ha estat per a la seva companya d'entrenaments Jimena Pérez. La nedadora càntabra, amb un temps de 16:19.32, també ha obtingut la mínima mundialista.

Marina Garcia, mínima mundialista als 200 braça

En la jornada de la tarda, Marina Garcia ha aconseguit la marca mínima per disputar el mundial a la prova dels 200 metres braça. La nedadora del CN Sabadell ha dominat la prova de principi a fi i s'ha assegurat el passaport per al campionat del món, que es disputarà el mes de juliol a Corea del Sud, amb un temps de 2:25.35. En aquesta mateixa prova, la nedadora del CN Sant Andreu Jessica Vall ha acabat tercera, per darrere de la belga Fanny Lecluyse i no ha assolit la marca necessària en una distància en què té el rècord d'Espanya.

Anar al contingut