Martin Braithwaite celebra un dels seus gols a l'RCDE Stadium (EFE)
Espanyol

Martin Braithwaite conquereix l'RCDE Stadium

El davanter danès mostra la seva plena adaptació a l'Espanyol, amb el qual ja ha marcat més gols de lliga que amb el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Martin Braithwaite ha caigut amb bon peu a l'Espanyol. El davanter danès, que al Barça no tenia massa continuïtat, està oferint la seva millor versió a l'equip blanc-i-blau un cop s'ha adaptat als esquemes de Diego Martínez. Ja va oferir bones actuacions com a segona punta per darrere de Joselu i, amb l'absència del gallec, ha assumit perfetament el rol d'atacant de referència.  

Contra el Mallorca, una errada de Rajkovic va ser l'origen del primer gol del danès. El va marcar amb l'esquerra a passada d'Aleix Vidal. El segon el va anotar amb la dreta a passada de Nico Melamed. Dos gols, el seu primer doblet amb l'Espanyol, que demostren que l'exblaugrana és letal quan rep la pilota amb avantatge a l'àrea.

En cinc mesos i mig com a blanc-i-blau ha marcat 7 gols a la Lliga, dos més que en dues temporades i mitja al Barça. Ara, el seu objectiu individual és superar els 11 gols que va marcar en dues ocasions quan era jugador del Tolosa, i que figuren encara com la seva millor marca a la competició de lliga. La seva adaptació és encara més completa a l'RCDE Stadium, on ha marcat 6 dels seus 7 gols com a jugador perico, i on s'ha guanyat l'estima de l'afició.

Braithwaite, de 31 anys, té contracte amb l'Espanyol fins al 2025.  

El resum de l'Espanyol-Mallorca (2-1):

 

 

Anar al contingut