Laia Flores ha fet una temporada espectacular a Logroño (Alberto Salazar, Justo Rodríguez)
Bàsquet

L'Spar Girona fitxa ja Laia Flores, que estarà disponible per a les semifinals

Laia Flores, la base que ha enlluernat al Campus Promete i que ja estava fitxada per a les dues pròximes temporades, s'incorpora ja a l'Uni Girona. Tot i no ocupar la mateixa posició que la lesionada María Araújo, l'equip gironí guanya rotació en una plantilla de mínims

La delicada situació econòmica de l'Spar Girona impossibilitava incorporar per a les semifinals una substituta de la lesionada de llarga durada María Araújo. Però Laia Flores ha posat totes les facilitats perquè l'Uni pugui tenir ja en les semifinals -probablement el rival serà el València, que demà juga la tornada de quarts contra l'Ensino- la base mataronina. No és una aler pivot com Araújo, però és aigua beneïda per a un equip amb una rotació de mínims i que tampoc no havia subtituït amb una fitxa professional Helena Oma, quan l'egarenca havia deixat el club al gener. Així ho valorava Pere Puig, director esportiu de l'Uni Girona.

 

"La teníem fitxada per a les dues pròximes temporades. I malgrat que no contemplàvem un relleu per la lesió d'Araújo ens alegra moltíssim poder tenir ja la Laia Flores, gràcies a les facilitats de la jugadora i el seu agent."

 

Laia Flores, d'1,70 i 25 anys, arribarà a Fontajau després de la temporada d'explosió al Campus Promete de César Aneas. 13,2 punts, 4 rebots i 2,5 assistències. Números clau perquè les de Logroño no patissin per la permanència i que li han valgut ser candidata a jugadora revelació. Com a professional, va començar a l'Stadium Casa Blanca fa dues temporades i el curs passat va jugar al Palerm italià. Formada a l'UE Mataró, va passar també per les categories inferiors del Sant Adrià i va jugar a la Universitat de South Florida.

Anar al contingut