Helena Oma, en una imatge d'arxiu (EFE)
Bàsquet

Helena Oma es desvincula de l'Uni Girona

L'alera terrassenca tanca la seva etapa a l'Uni i marxa a l'Ensino buscant més protagonisme

Actualitzat

L'Uni Girona i Helena Oma han arribat a un acord per a la desvinculació de la jugadora terrassenca, que va demanar rescindir el seu contracte amb l'entitat per poder-se incorporar a l'Ensino de Lugo, on tindrà més protagonisme. Oma ha destacat en roda de premsa que s'ha sentit com a casa en les quatre temporades i mitja que ha passat al club. 

"Moltes gràcies per tots aquests anys. He gaudit molt a Fontajau. Us trobaré molt a faltar. És una llàstima no haver-nos pogut acomiadar com tocava, però ens tornarem a veure. No és un adeu, és un a reveure"

 

 

Oma ja havia demanat deixar el club a l'octubre, quan sortia d'una greu lesió, però aleshores les converses van quedar ajornades. Un cop aconseguida la classificació per als quarts de final de l'Eurolliga, l'Uni ha accedit a la petició. El club gironí no té previst aprofitar aquesta baixa per fitxar un altre reforç, perquè l'economia no ho permet. Pere Puig, director de l'equip, ho explica sense embuts:  

"La situació econòmica és catastròfica. No ens ho podem permetre. Ara hem de veure com podem suplir la seva baixa, perquè cal tenir almenys quatre fitxes nacionals -de jugadores de formació- per poder jugar a la Lliga Femenina".   

Anar al contingut