Bàsquet

Lorbek, molt a prop de jugar la pròxima temporada als Spurs de San Antonio

Erazem Lorbek podria anunciar la setmana que ve que marxa als San Antonio Spurs de la NBA. De confirmar-se, el vigent campió de la Lligab Endesa perdria un dels seus puntals.

Actualitzat
El millor jugador de la final de la Lliga ACB de bàsquet, l'eslovè Erazem Lorbek, és molt a prop de jugar la pròxima temporada a l'NBA. L'internacional eslovè, que té contracte amb el Barça Regal fins al 30 de juny, podria fer pública la seva decisió la pròxima setmana. En cas de marxar, Lorbek jugarà als Spurs de San Antonio, l'equip que té els seus drets des de la temporada passada. Allà, l'eslovè haurà de competir, per tenir minuts, amb homes experimentats com Tim Duncan o Thiaggo Spliter.

Preguntat per Televisió de Catalunya, l'aler-pivot del Barça ha comentat que encara no té una decisió presa al respecte i que n'està sospesant els pros i els contres.

No cal dir que la marxa de Lorbek trastocaria la planificació de la secretaria tècnica de l'entitat. Lorbek, de 28 anys i amb tres temporades en el club, s'ha consolidat com una de les peces claus en l'equip, com ja va demostrar en el partit decisiu de la passada Lliga.
Anar al contingut