Jocs Olímpics

L'handbol regala el bronze a David Barrufet en superar Croàcia per 29-35

La selecció espanyola d'handbol ha guanyat la medalla de bronze després de passar per sobre de Croàcia amb un clar 29-35. L'equip que dirigeix Juan Carlos Pastor ha jugat un partit excel·lent, especialment a la segona meitat, en què ha aconseguit un parcial favorable de 15-23. Després de la decebedora actuació a les semifinals contra Islàndia, el combinat espanyol s'ha redimit mostrant una intensitat i un joc col·lectiu encomiables. El magnífic David Barrufet ha pogut acomiadar-se de la selecció com volia: amb una medalla.

Actualitzat
Si Espanya hagués jugat contra Islàndia amb la mateixa actitud que contra els croats, els de Juan Carlos Pastor s'haurien plantat a la final sense problemes. Perquè el partit que ha fet el combinat espanyol contra la campiona olímpica a Atenes 2004 i la vigent subcampiona d'Europa ha estat per emmarcar, sobretot a la segona meitat.

A la primera meitat, però, Croàcia s'ha mostrat superior, tot i que Espanya ha estat seriosa en defensa. Els croats ha dominat el ritme del partit i han jugat de forma intel·ligent, escollint sempre la millor opció, i se n'han anat al descans amb un 14-12 favorable a l'electrònic. Tot ha canviat a la represa.

Els espanyols s'han mostrat molt superiors físicament i el poder ofensiu dels Juanín García, Iker Romero, Entrerríos i Prieto ha causat estralls a l'equip balcànic. El conjunt de Pastor ha estat capaç de marcar 23 gols a la segona meitat a tota una selecció com és la croata, que ha passat de ser campiona olímpica a quedar-se sense medalla tot i tenir un dels millors equips del món. Per la seva banda, Espanya s'ha penjat el seu tercer bronze olímpic en 12 anys. França, campiona olímpica

No hi ha hagut sorpreses a la final d'handbol. La selecció francesa s'ha emportat l'or en superar fàcilment Islàndia per 28-23. Karabatic, amb 8 gols, ha estat el millor jugador del partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut