En els sis partits de Lliga que l'Espanyol ha marcat, ha sumat 13 gols (EFE)
En els sis partits de Lliga que l'Espanyol ha marcat, ha sumat 13 gols (EFE)
Espanyol

L'Espanyol no ha marcat en cinc dels onze partits d'aquesta temporada en Lliga

L'equip blanc-i-blau s'ha mostrat irregular de cara a porteria, i en quatre dels últims sis partits no ha aconseguit marcar, però, en canvi, ha millorat en la seguretat defensiva

Ramon AngladaActualitzat

Després de l'empat a zero d'aquest diumenge contra l'Athletic de Bilbao, l'Espanyol ja acumula cinc partits de Lliga sense haver marcat cap gol. El que suposa gairebé la meitat dels enfrontaments, ja que fins al moment s'han disputat onze jornades. A banda del partit de diumenge, l'equip tampoc no ha anotat contra Las Palmas, Vila-real, Celta i Reial Madrid. Però el tècnic Quique Sánchez Flores no es mostra preocupat, ja que, segons ell, l'important és crear ocasions, i en això l'equip no té problemes. Per tant, des del club blanc-i-blau es confia que la sort de cara al gol canviarà.

L'Espanyol és un equip ofensiu, normalment presenta a les seves alineacions homes d'atac i creatius com Gerard Moreno, Leo Baptistao, Piatti i Hernán Pérez. Fins ara, però, la pólvora dels davanters blanc-i-blaus ha estat mullada en gairebé la meitat de partits. Però les estadístiques són molt irregulars. En partits com al camp del Sevilla (4), a Cornellà contra l'Eibar (3) o a El Sadar (2), l'equip no ha tingut problemes per golejar.

El club necessita la victòria, fins ara no ha guanyat a casa, i el gol és fonamental per sumar de tres en tres. Però també és primordial no encaixar i, en aquest sentit, Diego López ha sabut posar el candau a la seva porteria. Per al tècnic blanc-i-blau, la seguretat defensiva és molt important i en els últims dos partits l'equip no ha encaixat.

En la majoria d'enfrontaments que l'Espanyol no ha marcat tampoc ha rebut gols, dels últims cinc partits tan sols li ha marcat l'Eibar, en l'empat a tres a Cornellà-el Prat. L'equip ha encaixat 17 gols en Lliga, 6 d'ells contra el Sevilla i 3 davant dels bascos. Aquesta dada redueix molt la quantitat de dianes rebudes en la resta de partits.

Anar al contingut