Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol derrota amb claredat el Heerenveen en el primer matx en terres holandeses (1-3)

L'Espanyol ha iniciat la gira holandesa amb una còmoda victòria davant el Heerenveen (1-3). El primer gol va arribar en el minut 7 i va ser obra del defensa Marc Torrejón. En el minut 27 de joc, el col·legiat va anul·lar un gol a Corominas per fora de joc. Dani Jarque va fer pujar el 0 a 2 rematant un córner tret per Luis García. Tres minuts més tard, Pranjis va marcar l'1 a 2 per als holandesos, però en el minut 78, Coro va establir el resultat definitiu. El segon amistós d'aquesta gira per terres holandeses serà aquest diumenge contra l'Utrecht.

La imatge del partit va ser la del debut del nou porter blanc-i-blau, Iñaki Lafuente, entre els tres pals. El basc va jugar els seus primers minuts, després d'haver arribat cedit aquesta mateixa setmana procedent de l'Athletic Club. Carlos Kameni va començar el partit a la banqueta.

Jônatas vol triomfar a l'Espanyol

Un dels jugadors blanc-i-blaus que no va participar en el partit d'ahir, el brasiler Jônatas Domingos, sembla disposat a posar fi a un dels culebrons d'aquest estiu. Després de manifestar reiteradament el seu desig de tornar al seu país, aquest matí ha assegurat que es vol quedar a l'Espanyol, i que espera triomfar en l'equip blanc-i-blau.