Tenis

L'equip espanyol de Copa Davis és a l'Argentina preparant la final

L'equip espanyol de Copa Davis és a l'Argentina preparant la final de Copa Davis, que començarà divendres. Emilio Sánchez Vicario mira que els seus jugadors s'oblidin de l'absència de Nadal, però els argentins l'hi estan posant molt difícil. A Mar del Plata, la calma presideix encara l'estadi Islas Malvinas. Les grades des d'on segueix l'entrenament Emilio Sánchez Vicario són molt lluny de l'aspecte enfervorit per l'afició albiceleste que s'espera d'aquí a tres dies en la final.

Actualitzat
A l'Argentina consideren els cinc punts d'aquesta Davis com els més importants de la seva història. Ferrer, Verdasco, Feliciano i Granollers ja coneixen la pista, però fins dijous, el capità de l'equip espanyol no revelarà qui jugarà els individuals. David Ferrer sembla que té plaça fixa en una edició marcada per l'absència del número 1.

A pesar de tot, Nadal continua tenint una gran dosi de protagonisme en aquesta Copa Davis. El comentari del tenista Juan Martín del Potro afirmant que li traurien els calçotets ha fet fortuna, i s'ha animat amb aquesta campanya publicitària.
Anar al contingut