Waterpolo

L'Astralpool CN Sabadell supera el CN Sant Andreu i es proclama campió de la Lliga femenina (13-16)

Les vallesanes sumen la dissetena Lliga de waterpolo en el seu palmarès, la novena de consecutiva

L'Astralpool CN Sabadell manté la seva hegemonia a la Lliga femenina de waterpolo, i és que les vallesanes han superat el CN Sant Andreu en el segon i definitiu partit per 13-16. Les noies de David Palma han saltat a la piscina Pere Serrat amb la determinació d'impedir que les barcelonines forcessin el tercer partit. L'equip que dirigeix Javi Aznar ha començat dominant en els primers compassos, però el Sabadell no ha dubtat a l'hora de respondre i ha deixat el matx completament obert. En el tercer quart, el partit s'ha decantat per al Sabadell, quan ha aconseguit un parcial d'1 a 4 i ha aconseguit posar-se a dos gols, 11-13. Maggie Steffens, màxima golejadora del Sabadell amb quatre dianes, ha fet un gol clau i ha posat les de David Palma amb un avantatge d'11 a 14 a falta de quatre minuts per al final. Paula Crespi, del costat del Sant Andreu, ha estat la jugadora més efectiva de cara a porteria amb cinc gols.