Andreas Christensen en una acció en el partit del Barça a Milà (EFE)
Barça

Andreas Christensen, descartat per al clàssic; Kessie, dubte

Xavi Hernández suma dues noves baixes a la seva plantilla i continua la plaga de lesions

Redacció Esport3Actualitzat

Nit negra del FC Barcelona a Milà. Després de caure contra l'Inter en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions i complicar-se les opcions de classificació per als vuitens de final, els blaugranes també es queden sense un altre efectiu a la línia defensiva.

A l'inici de la segona part, Andreas Christensen va notar un dolor molt fort al turmell i es va veure obligat a demanar el canvi. Després de fer-li una primera exploració i a l'espera les proves mèdiques pertinents, el club ha comunicat que té un esquinç al lligament extern del turmell esquerre.

La lesió el deixarà un mínim de tres setmanes de baixa, ja que l'esquinç és de grau 2, més greu del que es preveia.

Franck Kessie, deu dies de baixa

Per la seva banda, Franck Kessie té una elongació a l'adductor de la cuixa dreta, i el club estima que estarà uns 10 dies de baixa. El jugador s'ha lesionat en l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva del Barça.

 

El danès i el de Costa d'Ivori se sumen a les baixes de Ronald Araujo, Jules Kounde, De Jong, Memphis Depay i Héctor Bellerín, i, a falta de només 11 dies per visitar el Santiago Bernabéu, Xavi Hernández veu com la plaga de lesions no s'atura.

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut