Les mans d'Ansu Fati s'han xiulat, però les de Dumfries, no
Les mans d'Ansu Fati s'han xiulat, però les de Dumfries, no
Champions

La doble vara de mesurar arbitral amb les mans a dins l'àrea de l'Inter

El col·legiat, a instàncies del VAR, ha anul·lat el gol de Pedri per unes mans d'Ansu Fati, però llavors no ha assenyalat penal en una acció molt similar

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha marxat amb les mans buides del Giuseppe Meazza després de caure derrotat per la mínima. Els de Xavi ho han intentat a la segona part, però no han pogut igualar el marcador. Sí que han fet el gol de l'empat, però la diana de Pedri ha estat anul·lada per unes mans prèvies d'Ansu Fati. 

La centrada de Dembélé l'ha desviada el porter Onana just davant d'Ansu Fati i això ha fet que el davanter toqués lleugerament l'esfèrica amb la mà. El VAR ha cridat el col·legiat i aquest, després de revisar l'acció, ha acabat anul·lant el gol.

Les mans d'Ansu Fati després del refús d'Onana
Les mans d'Ansu Fati després del refús d'Onana

Més tard, al minut 93, el VAR no ha penalitzat de la mateixa manera unes mans de Dumfries també a l'interior de l'àrea. Precisament, Ansu Fati ha tornat a ser protagonista. En aquesta ocasió, el davanter estava disposat a rematar, però el defensa de l'Inter ha desviat la pilota clarament amb la mà.

En un primer moment, el col·legiat no ha xiulat res, l'acció ha continuat i quan la pilota ha sortit fora, el VAR ha revisat l'acció. No obstant això, l'àrbitre principal no ha rebut ordres de revisar la jugada perquè no han considerat que fos pena màxima.

Anar al contingut