El VAR salva el Barça d'un penal d'Eric Garcia
Eric Garcia i Joaquín Correa durant el matx (Reuters)
Champions

Amb 0-0 al marcador del Giuseppe Meazza entre Inter i Barça, els italians han estat a punt de comptar amb un penal a favor

Nit clau per a les aspiracions del Barça. El conjunt blaugrana es mesura aquesta nit a l'Inter de Milà en un partit vital en què hi ha hagut una jugada que podria haver decantat la balança en favor de l'Inter.

Al minut 25, amb 0-0 al marcador, els italians han reclamat penal per mans d'Eric dins l'àrea. El defensa del Barça ha tocat la pilota amb la mà esquerra, sí, però la jugada, afortunadament per al Barça, s'ha iniciat en fora de joc.

Els blaugranes han hagut de contenir l'alè mentre l'àrbitre revisava la jugada al monitor a peu de camp, però no hi ha hagut dubte, el fora de joc era ajustat, però clar.

Minuts després, el Barça ha tornat a tenir la sort de cara. Ha marcat Correa, però novament l'argentí havia arrencat en fora de joc. Gol anul·lat i nou encert arbitral.