Carragher bebent una cervesa amb aficionats del Borussia Dortmund
Carragher en la prèvia del Borussia - PSG (X)
Futbol

La festa de l'ex del Liverpool Jamie Carragher: vuit pintes de cervesa i una entrevista surrealista

Càntics, vuit cerveses i una entrevista inesperada, entre els millors moments de Jamie Carragher a Dortmund

Redacció Esport3Actualitzat

Jamie Carragher, exfutbolista del Liverpool, i actual comentarista de futbol, va anar a cobrir l'anada de les semifinals de la Champions entre el Borussia Dortmund i el PSG. L'anglès va viure l'experiència dins de la grada d'animació, on s'ho va passar de primera.

Tot va començar en la prèvia del partit. On Carragher era un aficionat groc més, l'emissió va anar a publicitat quan va començar a beure una cervesa.

Durant el partit, totalment integrat a la grada, animava els locals, sense comprendre què estaven cantant. També es va gravar en la celebració del gol de Füllkrug, que va donar la victòria als alemanys.

 

Un cop va acabar el partit, a peu de gespa, va assegurar que li havia encantat l'experiència. "Els aficionats es van enamorar de mi, em sentia com un Beatle", va dir.

L'entrevista sense permís a Jadon Sancho

No va acabar aquí. Amb el partit acabat, en la zona mixta amb la companyia de l'exporter Peter Schmeichel, estava explicant que s'havia begut vuit cerveses. De manera inesperada, va interceptar un dels millors jugadors del partit, Jadon Sancho. L'entrevista no estava pactada amb l'equip de premsa del Borussia Dortmund.

Sense dubte, va ser una gran nit per a l'excentral anglès. Va dir, també, que a la tornada anirà al Parc dels Prínceps amb la bufanda del Dortmund. Els alemanys han guanyat un seguidor més.

Anar al contingut