Katinka Hosszu (Foto: EFE)
Katinka Hosszu (Foto: EFE)
Natació

Katinka Hosszú critica la FINA per limitar la participació dels nadadors a la Copa del Món

La "Dama de Ferro" no està contenta amb la decisió de la Federació Internacional de limitar el nombre de proves on pot nadar

Actualitzat

L'hongaresa Katinka Husszú, tricampiona olímpica a Rio 2016 i una de les grans estrelles mundial de la natació, ha criticat durament la decisió de la Federació Internacional d'aquest esport de limitar a 4 el nombre de proves individuals en què un nadador pot competir a cada cita de la Copa del Món, i a 25 en el total de la competició.

Hosszú ha reaccionat a Facebook amb una publicació on diu "Felicitacions FINA: s'han assegurat que no pugui nadar i guanyar més aquest any". L'hongaresa va participar a 11 proves diferents durant l'última cita de la Copa del Món de la passada temporada, a Hong Kong (9 ors i 2 plates).

A la "Dama de Ferro" tampoc li agrada que a partir d'ara es participi a la Copa del Món per invitació, i contradiu la FINA, que afirma que aquestes modificacions han estat ben acollides per entrenadors i nadadors: "No ens han preguntat". La Copa del Món, que començarà aquest agost a Moscou, constarà de 9 etapes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut