Actualitat blanc-i-blava

Kameni, molt desconcertat pel que fa al seu futur

El porter de l'Espanyol, Carlos Kameni, no està disposat a renunciar sota cap concepte a la seva selecció. I precisament això és el que li ha tancat les portes de la Premier, ja que aquesta renúncia era una exigència dels clubs anglesos que el pretenien. En declaracions a TV3, Kameni té la sensació que l'Espanyol el vol vendre, ja que el club no li ha presentat cap possibilitat de renovació i, a més, ha fitxat el porter Christian Álvarez.

Actualitzat
Ara per ara, Carlos Kameni no té cap possibilitat d'anar a la Premier perquè els clubs anglesos li exigeixen que renunciï a la selecció camerunesa i l'única oferta que té, la del València, és poc atractiva per a l'Espanyol. A Kameni li queda un any de contracte, però el club ja ha fitxat el porter argentí Christian Álvarez i a ell no li han ofert la renovació. La sensació és que l'Espanyol el vol vendre de manera immediata.

Kameni és feliç amb la seva família a Barcelona, però vol créixer futbolísticament de manera que està totalment obert a un canvi d'aires. Dilluns marxarà amb la seva selecció al Camerun, però abans jugarà l'últim partit de la temporada amb l'Almeria. Ni ell mateix sap si el comiat dels seus companys serà o no definitiu.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut