Barça

Dard de Joao Félix a l'entorn del Barça

El "Tot costa" entrevista el davanter portuguès en la prèvia del PSG-Barça

Redacció Esport3Actualitzat

En una conversa al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, el futbolista del Barça ha repassat l'actualitat del Barça i la seva experiència com a blaugrana. El que ha sorprès el jugador és la quantitat de coses que es comenten de l'equip

"No hi estava acostumat a l'Atlètic de Madrid. Allà es parlava del Reial Madrid". Aquí es parla molt del Barça."

"Quan les coses estan bé, és una cosa, però quan estan malament se'n parla tant que a alguns els acaba afectant."

Félix ha parlat també del seu pròxim compromís a la Champions contra el PSG, un partit que els blaugranes han pogut preparar amb molts dies de descans per l'aturada de la lliga:

"Nosaltres volem jugar cada tres dies perquè els partits són la part que més ens agrada, però per aquest partit és diferent, són uns quarts de final de la Champions, fora, i per tant aquests deu dies ens han anat bé per tenir-ho tot clar i preparar-nos bé i venir amb la victòria."

"Cal apujar el nivell (respecte al Nàpols) per guanyar. Cal fer una mica més perquè ells tenen un equipàs, molt ben entrenat, amb bones rutines de joc, i cal apujar el nivell."

PSG-Barça, qui és el favorit?

"Tenim les mateixes opcions, dos equips motivats, amb bons jugadors. Ningú sap què passarà, però confiem en nosaltres."

"No crec que haguem de canviar la manera de defensar per un o dos jugadors. El futbol són duels i tots hem d'estar bé per parar-los a ells (Mbappé i Dembélé) i a la resta."

La recepta per donar el millor de si mateix:

"Els partits grans són els que em van més bé. Quan els equips es tanquen al darrere, és més difícil. Quan ens volen igualar és quan les coses ens surten millor."

"La competitivitat al Barça és molt gran i en alguns moments uns estan millor que altres, però jo mai he baixat els braços ni he deixat de fer la meva feina."

El portuguès, acostumat a no ser titular al Barça, reivindica el seu pes a l'equip:

"No estic còmode, obvi, sortint des de la banqueta, però em toca viure aquest moment i faig el màxim per ajudar l'equip."

"Soc un més a l'equip (de cara al partit contra el PSG), vull ser-hi per ajudar al màxim. Són aquests els partits que més motivació em donen, els que em surten millor, i espero poder ser-hi per ajudar."

T'imagines sent titular sempre al Barça?

"Mai vaig pensar que arribaria al Barça i seria titular sempre. Estic content de la meva aportació, la meva família està bé, m'encanta el club, la gent, el vestidor és fantàstic i estic molt bé aquí."

"Sí que ambiciono ser titular, però això no vol dir que ho hagi de ser tota la temporada. En el meu cap ho vull, però no estic sol en la meva posició, hi ha més gent; però intento estar bé per estar allà."

"A mi amb 11 jugadors ja em va bé. Això dels 5 canvis, jo ho trauria. Entenc que va bé per les lesions, però jo posaria tres canvis i ja està".

Lliga o Champions?

"Estem lluitant per totes dues coses. Si n'he de triar una, la Champions, però lluitem per totes dues. En el futbol tot canvia molt ràpid i pot ser que tinguem una miqueta de sort per treure els punts.

La seva relació amb Xavi és bona, però no opina sobre la seva renovació:

"És un paio fantàstic que entén molt bé els jugadors, ha estat jugador, i ens entén molt bé, ens ajuda i ens agraden les seves idees. Si voldria que seguís? Bé, crec que li tocarà decidir al president."

Sobre l'evolució de l'equip, Félix veu una bona progressió:

"Segurament estem en el millor moment. Vam començar bé, vam passar una fase menys bona i ara estem en una fase bona, amb tothom motivat".

Joao Félix: 'Hem d'apujar el nivell respecte al Nàpols'
Joao Félix: "Hem d'apujar el nivell respecte al Nàpols"(CCMA )

Floretes a Mbappé

Els futbolistes en què s'emmiralla el blaugrana:

"M'agrada la forma de jugar d'Mbappé, tant quan rep al peu com quan va a l'espai. Té qualitat, és molt decisiu i fa la diferència, potser sí que és el millor davanter del món."

"Harry Kane és molt bo, Haaland fa molts gols, Lewandowski ha estat els últims anys un dels millors davanters."

"Lamine és un noi molt jove que ho està fent molt bé. L'ajudo en el que puc i ell sap que pot comptar amb mi sobre el que es pot fer i el que no es pot fer."

"Cristiano Ronaldo és un exemple per a tots a Portugal, en el futbol i en la vida. Som tots molt afortuntats per haver coincidit amb ell i veure'l jugar."

A Figo no recordo haver-lo vist jugar, però soc conscient que va sortir malament del Barça. Però el que ha fet en el futbol és molt gran; és un ídol per als portuguesos."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

ARXIVAT A:
Joao Félix
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut