Jake Layman en una imatge d'arxiu (NBA)
Bàsquet

El Baxi Manresa es queda sense un dels últims fitxatges

El club català va detectar una hèrnia discal a Jake Layman durant la revisió mèdica i l'ala pivot ha decidit marxar a operar-se als EUA

Redacció Esport3Actualitzat

Jake Layman finalment no jugarà al Baxi Manresa. El club català ha explicat que li van detectar una hèrnia discal durant la revisió mèdica i l'ala pivot ha decidit operar-se als Estats Units. Així doncs, les dues parts han rescindit el contracte.

"Un cop vistes les possibilitats de tractament, el jugador ha decidit unilateralment sotmetre's a una operació als Estats Units. El club i Layman han acordat rescindir el contracte."

 

 

El club manresà va anunciar dimecres passat la incorporació del nord-americà amb passat a l'NBA i haurà de tornar al mercat per fitxar les peces que encara falten.

Els de Pedro Martínez no passen pel seu millor moment i busquen redreçar el rumb d'un inici de temporada en què, a la lliga, són a la cua de la classificació, amb un sol triomf en set partits.

Olumuyiwa passa pel quiròfan

Fins ara Babatunde Olumuyiwa havia seguit un tractament conservador per tractar una fasciïtis plantar, però finalment s'ha hagut d'operar. El pivot de Sierra Leone, que va arribar aquest estiu al Nou Congost procedent de l'Andorra, tan sols ha jugat dos partits aquesta temporada.

El club bagenc no ha especificat el temps de baixa del jugador. El Manresa té pocs recursos actualment a la zona interior, ja que aquesta lesió se suma a la marxa fa poc de Justin Hamilton.

Anar al contingut