Pep Guardiola dóna suport a Luis Enrique (Reuters)
Barça

Guardiola: "Tant de bo que el Barça guanyi la Lliga"

Malgrat els darrers mals resultats, l'entrenador del Bayern de Munic creu que el Barça és el gran favorit per emportar-se el títol de lliga

Actualitzat

Pura essència de Pep Guardiola, allau d'elogis i copet amistós a l'esquena de Luis Enrique i a la dels seus homes d'un referent indiscutible del barcelonisme, ara que estan passant els dies més complicats d'ençà que el tècnic asturià va agafar el timó del FC Barcelona. L'exentrenador del Barça ha parlat obertament de la situació que està vivint el club després de caure eliminat a quarts de final a la Champions i de sumar tres derrotes a la Lliga, malgrat tot, el de Santpedor veu que el Barça actual no ha canviat en les darreres setmanes, "Quan veus un partit com el del Barça contra el València te n'adones que segueixen demostrant que no hi ha ningú que jugui com ells, ningú. Segueixo pensant que no hi ha cap altre equip que tingui el seu nivell. Tenen un futbol únic, especial, des de fa molts anys i tant de bo que revalidin el títol de Lliga".

Que el cor de l'entrenador del Bayern de Munic és blaugrana no és cap sorpresa per a ningú, però poques vegades havia parlat tant obertament sobre el Barça des de que no ocupa la seva banqueta, i ara que ho ha fet és per donar suport i per animar els homes de Luis Enrique ara que estan vivint una situació delicada. Sobre els rivals, cap marge per a més ensopegades, en aquest sentit, Pep Guardiola es mostra prudent, "tenen més opcions que tots els altres. Són primers, però també la podrien perdre per què els altres equips també són molt bons. Tant de bo que el Barça guanyi la Lliga, és el què desitjo, però el futbol és tan meravellós que s'ha juntat tot".

 

Anar al contingut