Barça

Guardiola s'enfronta a una dura sanció per titllar de mentider l'àrbitre Clos Gómez

Les acusacions de mentider que el tècnic va fer a l'àrbitre Clos Gómez després del partit contra l'Almeria podrien sortir-li molt cares. Guardiola s'enfronta a una dura sanció que el podria privar fins a 5 anys de la seva llicència d'entrenador. El Barça es queixa de la poca sensibilitat del comitè, que ha ignorat el seus recursos. La resolució es podria saber aquesta mateixa tarda, una resolució que des del club blaugrana es mira amb recel.

Actualitzat
L'àrbitre aragonès Clos Gómez va reflectir en l'acta dues frases que Guardiola assegura que no va pronunciar en cap moment. La reacció del tècnic i del club va ser immediata i contundent. Guardiola va titllar de mentider el col·legiat.

Aquestes acusacions, només uns dies després de l'expulsió de Guardiola a Almeria, van fer que el Comitè d'Àrbitres obrís un expedient a l'entrenador blaugrana. Un expedient sobre el qual el Comitè de Competició pot prendre una decisió aquesta mateixa tarda, des d'una multa econòmica fins a una inhabilitació federativa i per exercir el càrrec d'entrenador de fins a cinc anys. Una proposta que aixeca més d'una sospita al Barça. I és que el comitè ni tan sols ha tingut en compte les al·legacions que va fer el Barça. Si hi ha sanció, el club té previst recórrer al Comitè de Competició.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut