Barça

Competició sanciona Ibrahimovic i Guardiola amb un partit i el Barça recorrerà a Apel·lació

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de futbol ha decidit sancionar amb un partit Zlatan Ibrahimovic per la targeta vermella que va veure dissabte passat en el partit contra l'Almeria. El Comitè també ha sancionat amb un partit Pep Guardiola, que l'àrbitre també va expulsar durant el partit. D'aquesta manera, Ibrahimovic no podrà jugar aquest diumenge contra el València al Camp Nou i Pep Guardiola haurà de dirigir el partit des de la graderia. El Comitè, per tant, no ha fet cas de les al·legacions que va enviar el club blaugrana en què es demanava l'anul·lació de les targetes. El Barça presentarà un recurs davant el Comitè d'Apel·lació.

Actualitzat
El Comitè de Competició ha sancionat Ibrahimovic amb un partit per haver-se comportat de forma violenta amb un contrari. A la resolució, el Comitè considera que Ibrahimovic va utilitzar una violència inacceptable. El Barça havia al·legat que l'acció del davanter suec no era una puntada de peu, que hi va haver provocació i que el jugador contrari va simular una lesió. El Comitè ha desestimat aquestes al·legacions: assenyala que Ibrahimovic incorre en una acció punible, la provocació no treu gravetat a la reacció del suec i la reacció del rival no té transcendència perquè a l'acta ja s'assenyala que va poder continuar el partit amb normalitat.
 
A més, a Guardiola l'han sancionat amb un partit de suspensió per haver protestat de forma insistent a l'àrbitre o a un dels assistents. La resolució no s'ha pres per unanimitat: hi ha hagut un vot discrepant del portaveu Alfredo Flórez. A les al·legacions, el Barça denuncia que l'àrbitre va atribuir a Guardiola expressions que no van existir. El Comitè apunta que les imatges aportades no recullen tota la seqüència de la protesta de Guardiola. El Comitè de Competició considera que hi ha hagut escarafalls en la protesta, falta de respecte a l'assistent i un to de veu inacceptable. El Barça pot presentar recursos davant el Comitè d'Apel·lació i, en cas que no tirin endavant, davant el Comitè espanyol de Disciplina Esportiva per demanar la suspensió cautelar de la sanció.
 
Els serveis jurídics del club blaugrana treballen ara per preparar el recurs que enviaran en les pròximes hores. Aquest dijous es reuneix el Comitè d'Apel·lació. El Barça vol evitar que Ibrahimovic no pugui jugar contra el València aquest diumenge i que Guardiola hagi de dirigir el partit des de la graderia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut