Natació sincronitzada

Gemma Mengual serà la parella de duo d'Ona Carbonell en els Jocs Olímpics de Rio del 2016

La nedadora, de 38 anys, davant les dificultats per trobar-li una parella de garanties a Ona Carbonell, tornarà a una modalitat en què va guanyar 13 medalles en Europeus, Mundials i Jocs Olímpics entre els anys 2000 i 2009

Actualitzat

Després d'haver participat en els Mundials de Natació de Kazan d'aquest estiu en la modalitat del duo mixt, Gemma Mengual tornarà a la modalitat de duo davant les dificultats de les entrenadores de l'equip espanyol de natació sincronitzada per configurar una parella de garanties de cara als Jocs Olímpics de Rio.

Des de l'adéu d'Andrea Fuentes el gener del 2013, Ona Carbonell ha tingut fins a tres companyes diferents. Amb Marga Crespi va guanyar 2 bronzes en el Mundial de Barcelona del 2013. Amb Paula Klamburg va repetir podi en els Europeus de Berlín del 2014. A Kazan, Carbonell va nedar la rutina lliure amb Klamburg i la tècnica amb Clara Camacho. En tots dos casos van ser cinquenes.

Amb 38 anys, Mengual farà parella amb Carbonell, una solució de curt termini tenint en compte que no falta tant de temps fins als jocs de Rio de Janeiro de l'estiu vinent com per formar una júnior. Ara, les dues nadadores que mai abans havien competit juntes en aquesta modalitat, hauran de superar un preolímpic amb 20 places en joc, en teoria molt assequible, per assegurar-se el bitllet a Rio.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut