Gareth Bale, celebrant la conquesta de la Champions, dissabte passat (Reuters)
Futbol

Gareth Bale s'acomiada del Reial Madrid amb una emotiva carta

El gal·lès, sovint qüestionat per la seva falta d'actitud cap a l'equip, tanca la seva etapa com a jugador madridista amb un missatge ple d'agraïment

Actualitzat

La marxa de Gareth Bale del Reial Madrid. que s'anava anunciant els últims estius, ja és una realitat. El jugador gal·lès ha publicat una carta de comiat dirigida a l'afició del club blanc:  

"Vaig arribar aquí fa 9 anys sent un noi que volia complir el seu somni de jugar al Reial Madrid. (...) Ara ja puc mirar enrere, reflexionar i dir amb honestedat que aquest somni s'ha fet realitat i molt més que això."

 

 

Bale va arribar al Reial Madrid l'any 2013 amb un cost superior als 100 milions d'euros. Ha jugat en total 258 partits per al Reial Madrid i ha marcat 106 gols, però en les últimes temporades ha estat una de les dianes de l'afició per la seva actitud poc compromesa amb l'equip.

Amb tot, accions individuals com el gol a la final de la Copa davant el Barça el 2014, deixant enrere Bartra, o l'espectacular gol en la final de la Champions del 2018 contra el Liverpool quedaran per sempre en la memòria del club blanc. El gal·lès ha guanyat 19 títols amb el Reial Madrid, entre els quals hi ha 5 Lligues de Campions.    

La marxa de Bale s'uneix a la d'altres jugadors que portaven anys al vestidor madridista, com Marcelo o Isco.  

 

 

 

 

Anar al contingut