Lliga de Campions

Examen de nivell per al Barça de Luis Enrique davant el París Saint-Germain

L'equip de Luis Enrique vol demostrar aquest vespre davant el París Saint-Germain (20.45) que és un equip prou fet per afrontar els grans reptes

Actualitzat

El Barça de Luis Enrique es juga aquest vespre davant el París Saint-Germain (20.45) el primer lloc de grup a la fase de grups de la Champions. No només això: es juga demostrar que també pot estar a l'alçada en els partits importants, fet que es va posar en dubte després de perdre en l'anada a París (3-2) i després en el partit de Lliga al camp del Reial Madrid (3-1).

Tot i que l'equip blaugrana, des d'aleshores, ha golejat el Sevilla (5-1) i ha guanyat a un camp difícil com el del València (0-1), el col·lectiu de Luis Enrique necessita un triomf que certifiqui que ja és un equip prou madur.

La cita arriba amb alguns dubtes pel que fa a l'alineació blaugrana. L'absència de Dani Alves per sanció segurament serà coberta per Adriano, atesa la poca confiança del tècnic en Montoya i el poc (o el massa) que ha mostrat Douglas en els dos partits que ha jugat.

Al marge dels sancionats Alves i Rafinha, i del lesionat Vermaelen, Luis Enrique compta amb tots els seus jugadors i falta veure quin és el seu plantejament per aturar un equip de qualitat que, a més, com va deixar clar Laurent Blanc, jugarà al contraatac.

Per contrarestar l'alçada de Zlatan Ibrahimovic, el Barça compta amb Piqué i/o Mathieu. Luis Enrique voldrà recórrer a la intensitat de Mascherano, un jugador valuosíssim per a l'asturià, però cal saber on l'ubica, si a la defensa o al migcentre. I, en aquest cas, qui l'acompanya. Així, entre Rakitic, Busquets, Xavi i Iniesta es jugaran dos o tres llocs a l'equip. Al davant les coses estan clares amb la presència de Luis Suárez, Leo Messi i Neymar. I a la porteria es dóna per fet que hi trobarem Ter Stegen, com en tots els altres partits de Lliga de Campions que ha jugat el Barça aquesta temporada.

El PSG, recuperant efectius

El París Saint-Germain, un dels clubs que més diners ha gastat en l'adquisició de jugadors en els últims anys, arriba al Camp Nou amb gairebé tots els seus efectius. Recuperat recentment Ibrahimovic, el seu referent a l'atac, ara acaba de recuperar també Thiago Silva, el puntal de la defensa. En qualsevol cas, el campió francès té armes de sobres per assaltar el Camp Nou en atac (Ibra, Cavani, Pastore, Moura), múscul (Motta, Matuidi) i creativitat (Verratti) al mig del camp i consistència per aguantar un eventual setge al darrere (Thiago Silva, David Luiz, Marquinhos). Els tres exblaugranes de l'equip -Ibra, Motta i Maxwell- tenen molts números de ser titulars.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut