Lliga de Campions

El París Saint-Germain és l'únic equip de les grans lligues europees que encara no ha perdut

El campió francès demostra amb números que serà un adversari dur de rosegar aquest vespre al Camp Nou

Actualitzat

El París Saint-Germain arriba al Camp Nou en un bon moment, potser millor que quan va rebre el Barça al Parc dels Prínceps l'octubre passat, i que va suposar un punt d'inflexió per a l'equip de Laurent Blanc. Fins al punt que l'equip parisenc ha guanyat des d'aleshores 10 dels 12 partits que ha jugat.

Les xifres del PSG són espectaculars aquesta temporada: és l'únic equip de les 5 grans Lligues europees que encara no ha perdut cap partit oficial aquesta temporada, després d'haver-ne jugat ja 23. D'aquesta manera, supera altres conjunts amb grans números, com el mateix Barça, el Reial Madrid, el Bayern de Munic o el Chelsea de José Mourinho, que fins al cap de setmana passat també compartia aquest mèrit.

Les lesions i els dubtes van propiciar un inici de temporada irregular per al vigent campió francès, que alternava empats i derrotes. Curiosament, la victòria contra el Barça va donar a l'equip la confiança que li faltava i, tot i les absències de jugadors tan importants com Ibrahimovic i Thiago Silva, que ha anat recuperant sobre la marxa, va iniciar a base de bons resultats la persecució de l'Olympique de Marsella en la Lliga francesa, a més de comandar el seu grup a la Champions.

Mai han perdut contra el Barça en la Champions

A més de ser l'únic equip de nivell que encara no coneix la derrota aquesta temporada, el París Saint-Germain també atresora una estadística força curiosa: no ha perdut mai contra el Barça en la Champions. I això que els dos equips ja s'han enfrontat cinc vegades i que els blaugranes fins i tot els han eliminat en una ocasió, la temporada 2012-13, gràcies a dos empats. Com a factor positiu per al Barça hi ha la final de la Recopa de la temporada 1996-97, en què es va imposar amb un gol de penal de Ronaldo (1-0).

En qualsevol cas, el saldo del PSG amb el Barça a la Copa d'Europa és de dues victòries i tres empats. La sisena serà la bona?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut